3D Printer & Filaments

/3D Printer & Filaments
3D Printer & Filaments2018-07-31T13:52:52+00:00

3D Printer & Filaments

Η εταιρία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει αντιπροσωπείες ισχυρών brands που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ενδιαφερόμενους γύρω από την τεχνολογία του 3D printing. Μετά από αναζήτηση χρόνων για τα ιδανικά “εργαλεία” που θα μας καταστήσουν πρωτοπόρους στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και εξειδικευμένης εκπαίδευσης πάνω στην τεχνολογία του 3D καταφέραμε να συνάψουμε συνεργασίες τόσο με τη γαλλική εταιρία Digiteyzer, με την παγκόσμια πατέντα του 3D scanner προσώπου, την Αμερικάνικη εταιρία Formlabs με τον μοναδικό εκτυπωτή Form 2 τεχνολογίας SLA, την ισπανική εταιρία bq, την Πολωνική εταιρία zortrax και την επίσης Αμερικάνικη Raise 3d.

3D printer 3D Printer & Filaments bq witbox
3D printer 3D Printer & Filaments prusa i3 hephestos

Η bq διαθέτει τον 3D εκτυπωτή witbox, ένα μηχάνημα ιδανικό για ποιοτικές εκτυπώσεις ενώ ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που προσφέρεται ακόμη και για γνωριμία της τεχνολογίας του 3D printing στις μικρές ηλικίες. Από την άλλη μεριά, ο prusa i3 Hephestos προσφέρεται ως η ιδανική περίπτωση για την κατηγορία Diy 3D printer. Ποιά τα πλεονεκτήματά του; Προσιτό κόστος και fully upgradable, η ιδανική περίπτωση δηλαδή για όσους “ψάχνονται” για την τεχνολογία και τις αναβαθμίσεις της. Ακόμη και για το στήσιμο του ίδιου του 3D printer διεξάγονται σεμινάρια στον χώρο μας για όσους ανήκουν στην κατηγορία αυτών που τα gadgets είναι μέρος της καθημερινότητάς τους.

Επιπλέον, υπάρχει ο Zortrax M200. Ίσως ο κορυφαίος 3D εκτυπωτής στην κατηγορία του αυτή τη στιγμή. Από μικρά αντικείμενα μέχρι και αρχιτεκτονικές μακέτες είναι τα καθημερινά tasks to do για ένα τέτοιο μηχάνημα.

Ευτυχώς, οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες των δυνατοτήτων τους. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο με τη φράση “ 3D printer price “ και μια σύγκριση με τους δικούς μας εκτυπωτές θα σας βοηθήσει να καταλάβετε για το τι ακριβώς προσφέρουμε.

Ως προς τις προμήθειες το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε τα καλύτερα αναλώσιμα (filaments) στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφτείτε για να το διαπιστώσετε και από κοντά.

3D printer 3D Printer & Filaments zortrax
3D printer 3D Printer & Filaments Z ABS group