Zortrax M200

Zortrax M2002018-07-31T13:52:51+00:00

3D-Printer-Zortrax-01 Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 01

Υψηλής ακρίβειας επαγγελματικός 3D εκτυπωτής για σχεδιαστές, μηχανικούς και απαιτητικούς χομπίστες

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 02
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 03

Γνωρίστε τον Zortrax M200®

Ο 3D εκτυπωτής Zortrax M200® θα μεταμορφώσει οποιοδήποτε ψηφιακό σας project σε μια τρισδιάστατη πραγματικότητα. Είναι ιδανικός για εκτύπωση πρωτοτύπων, αρχιτεκτονικών και μηχανολογικών εξαρτημάτων, έργων τέχνης, αλλά και οποιουδήποτε άλλου 3D αρχείου, gadget, καθημερινού αντικειμένου ή και διαφημιστικού υλικού σε τρισδιάστατη μορφή.

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η μοναδική ποιότητα κατασκευής με την οποία επιτυγχάνει αξιόπιστη, αθόρυβη εκτύπωση με εξαιρετική ακρίβεια και φινίρισμα που ζηλεύουν πολύ ακριβότερα μοντέλα.

Ο πρώτος προσιτός επαγγελματικός 3D εκτυπωτής.

Συνολικό Περιβάλλον ZORTRAX

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 04
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 05
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 07
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 06

3D Eκτυπωτής zortrax M200®

Αποκλειστικά Z-Αναλώσιμα

Τεχνική Υποστήριξη

Λογισμικό Z-Suite®

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 08
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 09
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 10
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 11
Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 12

Προετοιμασία Μοντέλου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε εφαρμογή CAD επεξεργάζεται 3D αρχεία και μπορεί να εξάγει το αποτέλεσμα σε μορφές αρχείων .STL και .OBJ

Λογισμικό Z-Suite®

To λογισμικό Z-Suite® προετοιμάζει το 3D αρχείο σας για εκτύπωση. Επιτρέπει τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων του μοντέλου όπως: διάσταση εκτύπωσης, πάχος κάθε layer, εσωτερική πυκνότητα, υποστηρικτικά της εκτύπωσης και άλλες.

Αφού οριστούν οι επιθυμητές παράμετροι, το Z-Suite® παράγει το .zcode® αρχείο με το οποίο ο M200 θα χτίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μοντέλο σας.

Μεταφορά Μοντέλου

To αρχείο που παράχθηκε στο Z-Suite® μεταφέρεται μέσω μιας κάρτας SD 
που τοποθετείται στο ενσωματωμένο card reader του M200 για να ξεκινήσει η εκτύπωση.

Εισαγωγή Αναλωσίμου

Το επόμενο βήμα είναι η τροφοδότηση του M200 με το επιθυμητό αναλώσιμο.
Υπάρχουν διαθέσιμα αποκλειστικά αναλώσιμα όπως το Z-ABS®,
το Z-ULTRAT®, το Z-GLASS®, το Ζ-HIPS® με διαφορετικές ιδιότητες και διαφορετικά χρώματα ενώ αναμένονται σύντομα και άλλα όπως το Z-PCABS®, το Z-FLEX® και το Ζ-ALU®.

Εκκίνηση Εκτύπωσης

Η εκτύπωση ξεκινά επιλέγοντας το επιθυμητό αρχείο από την LCD οθόνη του M200 με το περιστροφικό χειριστήριο. Τη συνέχεια αναλαμβάνει ο M200 και σε λίγη ώρα, ανάλογα με το μέγεθος του μοντέλου, θα δείτε να σχηματίζεται στην πλατφόρμα εκτύπωσης το αντικείμενο που σχεδιάσατε. Και πιστέψτε μας θα εντυπωσιαστείτε από την ποιότητά του.

Πλεονεκτήματα του zortrax M200

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 13

Συνολικό Περιβάλλον ZORTRAX

» Όλα τα σκέλη που απαρτίζουν το σύστημα εκτύπωσης zortrax είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δουλεύουν αρμονικά μεταξύ τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.
» Ο Zortax Μ200® είναι ένας εκτυπωτής με επαγγελματικές προδιαγραφές και αξιοσημείωτη ποιότητα κατασκευής η οποία τον καθιστά εργαλείο για την επιχείρηση ή τον απαιτητικό χομπίστα. Eνσωματώνοντας καινοτομίες όπως η διάτρητη πλατφόρμα εκτύπωσης και η αυτόματη ρύθμισή της, αλλά και με κατασκευαστικές επιλογές όπως οι διπλές ράβδοι κύλισης της κεφαλής, το τόσο στιβαρό σασί, τα μοτέρ και τα ποιοτικά του ρουλεμάν, κατορθώνει να έχει εξαιρετική ακρίβεια στην εκτύπωση με μηδενικές ανοχές (1.5 micron ακρίβεια τοποθέτησης), αθόρυβη λειτουργία και εκπληκτική αξιοπιστία.

» Μεγάλο εύρος διαθέσιμων αναλύσεων εκτύπωσης για να αναδείξετε και την παραμικρή λεπτομέρεια σε οποιοδήποτε μοντέλο. Πιάστε στα χέρια σας μια εκτύπωση από τον M200 και αμέσως θα καταλάβετε τη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

» Αποκλειστικά αναλώσιμα σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο εκτυπωτή, εγγυώνται εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με πολλά χρώματα και διαφορετικές μηχανικές ιδιότητες ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ιδανικά και για μετέπειτα επεξεργασία και βάψιμο.

» Το λογισμικό Z-Suite® είναι γραμμένο αποκλειστικά για τον M200 και συμβατό με τα περισσότερα λογισμικά CAD, σε εκδόσεις για Windows και Mac OS X. Είναι εύκολο στη χρήση χωρίς περίπλοκες επιλογές και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δυνατό και ικανό στο να οδηγήσει τον M200 να εκτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τα μοντέλα σας.

Η Τεχνολογία

Τεχνολογία Εκτύπωσης

Το σύνολο των επιμέρους στοιχείων του συστήματος Zortrax (κατασκευή εκτυπωτή, αποκλειστικό λογισμικό Z-Suite® και
 η αποκλειστική σειρά Z-Αναλωσίμων) συνθέτουν τη μέθοδο εκτύπωσης Layer Plastic Deposition (LPD) με την οποία τα μοντέλα σας αναπαράγονται, εύκολα, αθόρυβα, αξιόπιστα και με εξαιρετική πιστότητα και λεπτομέρεια.

Ο Zortrax M200® είναι ένα μοναδικό εργαλείο εκτύπωσης επαγγελματικής κλάσης τη στιγμή που άλλοι εκτυπωτές, ακόμα και με μεγαλύτερο κόστος μοιάζουν παιχνίδι μπροστά του.

Δομές Υποστήριξης Εκτύπωσης

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Zortrax M200® είναι ο εξαιρετικός υπολογισμός των δομών υποστήριξης (supports) που απαιτεί το κάθε αρχείο ώστε να εκτυπωθεί χωρίς προβλήματα όσο πολύπλοκο και να είναι. Οι δομές αυτές τυπώνονται από την ίδια κεφαλή και το μεγάλο τους πλεονέκτημα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο εκτυπωτή έχετε χρησιμοποιήσει ως τώρα, είναι η πολύ εύκολη αφαίρεσή τους, χωρίς σημάδια και ζημιά στο ίδιο το μοντέλο.

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 14

Όγκος Εκτύπωσης
Mε ωφέλιμο όγκο εκτύπωσης 200 x 200 x 185 mm έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης μεγάλων αντικειμένων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά 
του M200, η ποιότητα κατασκευής του, τα αποκλειστικά του αναλώσιμα και η εξαιρετική του ακρίβεια, επιτρέπουν εκτυπώσεις μοναδικής ποιότητας, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, χωρίς παραμορφώσεις και αποκολλήσεις από την πλατφόρμα.

Αναγνώστης καρτών SD και Οθόνη LCD
Ο αναγνώστης καρτών επιτυγχάνει την ταχύτατη μεταφορά του μοντέλου σας στον εκτυπωτή. Η ενσωματωμένη οθόνη σας παρέχει τη δυνατότητα εύκολης ρύθμισης αλλά και παρακολούθησης των λειτουργιών του εκτυπωτή και της πορείας της εκτύπωσης.

Πλατφόρμα Εκτύπωσης

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 15

Διπλή στρώση Raft
Η εκτύπωση του μοντέλου γίνεται
 πάνω σε μια διπλή στρώση υλικού 
για να ενισχύεται η πρόσφυση στην πλατφόρμα αλλά και να προστατεύεται η εκτύπωση από πιθανές παραμορφώσεις, αυξάνοντας έτσι τη λεπτομέρεια.

Αυτόματη Ευθυγράμμιση
Χάρη στον αυτόματο έλεγχο της ευθυγράμμισης της πλατφόρμας, έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εκτύπωση, γλιτώνοντας χρόνο αλλά και αποφεύγοντας ανεπιθύμητες καμπυλώσεις ή μέτριο φινίρισμα.

Διάτρητη Επιφάνεια Εκτύπωσης
Αυξάνει την πρόσφυση του μοντέλου κατά την εκτύπωση.

Θερμαινόμενη Πλατφόρμα
Επιτρέπει την εκτύπωση με πιο εξειδικευμένα και τεχνολογικά προηγμένα υλικά. Βοηθά στο να ελαχιστοποιείται η στρέβλωση του μοντέλου κατά την εκτύπωση.

Αναλώσιμα zortrax

H οικογένεια αναλωσίμων Zortrax δημιουργήθηκε για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης με τον Zortrax M200®. Διατίθενται σε πάρα πολλά υπέροχα χρώματα που θα δώσουν ζωή στις εκτυπώσεις σας.

Η σειρά αναλωσίμων Z-ABS® είναι το αποτέλεσμα έρευνας για τη δημιουργία ενός υλικού που θα επιτρέπει την αξιοποίηση των εκπληκτικών τεχνικών δυνατοτήτων του Zortrax M200® και συνδυάζει ιδανικά τις ιδιότητες πολυανθρακικού πολυμερούς και πλαστικού ABS.

Το Z-ABS® είναι ελαστικό και ανθεκτικό, κατάλληλο για μηχανική επεξεργασία. Είναι συνεπώς η καλύτερη επιλογή για την εκτύπωση αντικειμένων για καθημερινή χρήση, αρχιτεκτονικά μοντέλα, μηχανικά μέρη ή πρωτότυπα για οικιακές συσκευές ή ηλεκτρονικά είδη. Μοντέλα εκτυπωμένα με Z-ABS® μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρωτότυπα αντικειμένων που στη συνέχεια θα παραχθούν με τεχνολογία χύτευσης με έγχυση.

Το Z-ULTRAT® είναι ένα ανώτερης ποιότητας αναλώσιμο για τον Zortrax M200®. Έχει μεγαλύτερο δείκτη σκληρότητας, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μικρό δείκτη στρέβλωσης. Ιδανικό για απαιτητικά αρχιτεκτονικά μοντέλα, χρηστικά μοντέλα και μηχανικά λειτουργικά μέρη για πρωτότυπα μηχανών. Μιμείται άψογα τις ιδιότητες των υλικών που χρησιμοποιούνται στη μαζική παραγωγή. Διαθέσιμο και αυτό σε πλούσια γκάμα χρωμάτων.

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 16

zortrax M200®: Δυνατότητες

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 18Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 17

Αρχιτεκτονική
Τυπώστε ανθεκτικές και όμορφες μακέτες εξοικονομώντας χρόνο με το αποδοτικό περιβάλλον 3D εκτύπωσης που παρέχει ο Zortrax M200.

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Επιλέξτε έναν εναλλακτικό τρόπο απεικόνισης των μοντέλων σας, φτηνότερο και πιο γρήγορο από τις συμβατικές μεθόδους. Πραγματοποιήστε αλλαγές της τελευταίας στιγμής και δείξτε γρηγορότερα τα ολοκληρωμένα έργα των πελατών σας για να ξεχωρίσετε.

Λειτουργικά πρωτότυπα
Σχεδιάστε, κατασκευάστε, δοκιμάστε και πειραματιστείτε με ακρίβεια και ταχύτητα. Βελτιώστε το προϊόν σας μέσω προηγμένης εκτύπωσης 3D πριν φτάσετε στο στάδιο της τελικής παραγωγής. Επιλέξτε ανάμεσα από πολλά υλικά με διαφορετικά χρώματα και μηχανικές ιδιότητες.

Eκπαίδευση
Βοηθήστε τους μελλοντικούς σχεδιαστές, μηχανικούς και αρχιτέκτονες να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να αποκτήσουν κριτική σκέψη και τρόπους επίλυσης προβλημάτων, αποκτώντας εξοικείωση με την τεχνολογία που αποτελεί το μέλλον κάθε κλάδου. Τυπώστε εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές/φοιτητές, αντικείμενα, μηχανές, έργα τέχνης.

zortrax M200®: Δυνατότητες

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 19Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 20

Διαφήμιση και ψυχαγωγία
Δημιουργήστε κατασκευές, προσωποποιημένο προωθητικό υλικό, gadgets, παιχνίδια ή διάφορα αξεσουάρ. Ξαφνιάστε τους πελάτες σας με αληθοφανή μοντέλα που παράγονται πλέον σε μερικές μόνο ώρες αντί για εβδομάδες.

Μηχανολογία και σχεδιασμός μηχανών
Επιταχύνετε το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των μηχανών σας εκτυπώνοντας ανθεκτικά δοκιμαστικά πρωτότυπα των μοντέλων σας. Μειώστε έτσι το κόστος και το ρίσκο που σχετίζεται με τις συνήθεις χρονοβόρες και κοστοβόρες μεθόδους παραγωγής.

Ιατρική
Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης βοηθάει στην απεικόνιση ιατρικών δεδομένων από ιατρικές εξετάσεις, στην προχειρουργική προετοιμασία των γιατρών αλλά και στην ανάπτυξη πρωτοτύπων ιατρικών συσκευών.

Τέχνη
Τυπώστε ομοιώματα έργων τέχνης σε κλίμακα, προτομές και αγαλματίδια ή χρηστικά καθημερινά αντικείμενα με καλλιτεχνικό design. Yλοποιήστε άμεσα τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες με ένα νέο μοντέρνο μέσο έκφρασης.

Επισκόπηση

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 21

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Zortrax Zortrax M200 3D Printer Zortrax 22

Προδιαγραφές

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Χωρίς Αναλώσιμο 345 x 360 x 430 mm [13.6 x 14 x 17 in]

Με Αναλώσιμο 345 x 430 x 430 mm [13.6 x 17 x 17 in]

Κουτί Αποστολής 460 x 470 x 570 mm [18 x 18.5 x 22.4 in]

Βάρος Εκτυπωτή 13 kg [28.7 lbs]

Βάρος Αποστολής 20 kg [44 lbs]

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Θερμοκρασία Λειτουργίας 15°-35° C [60°-95° F]

Θερμοκρασία Αποθήκευσης 0°-35° C [32°-95° F]

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Παροχή Ρεύματος 110/240V ~ 2 A 50/60 Hz

Απαιτήσεις Ενέργειας 24 V DC @ 11 A

Κατανάλωση Ενέργειας ~ 190W

Συνδεσιμότητα Κάρτα SD [περιλαμβάνεται], WiFi*

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Software bundle Z-Suite®

Τύποι Αρχείου .stl, .obj, .dxf

Συμβατά Λειτουργικά Συστήματα Mac OS X / Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τεχνολογία Εκτύπωσης: LPD – Layer Plastic Deposition

Ωφέλιμος Όγκος Εκτύπωσης: 200 x 200 x 185 mm [7.87 x 7.87 x 7.28 in]

Διαθέσιμες Αναλύσεις Εκτύπωσης

Προηγμένη: 25-50* microns [0.000984-0.0019685 in]

Κανονική: 90-400 microns [0.003543-0.015748 in]

Πάχος Εκτυπωμένου Τοιχώματος

Ελάχιστο: 400 microns

Βέλτιστο: 800+ microns

Ανάλυση ελάχιστου εκτυπώσιμου σημείου: 400+ microns

Διάμετρος Αναλωσίμου: 1.75 mm [0.069 in]

Είδος Αναλωσίμου: Z-Αναλώσιμα

Διάμετρος Ακροφυσίου: 0.4 mm [0.015 in]

Ελάχιστο Βήμα Toποθέτησης: 1.5 microns

Ακρίβεια Τοποθέτησης X/Y
: 1.5 microns

Βήμα Άξονα Z
: 1.25 microns

Μέγιστη Θερμοκρασία Κεφαλής: 380° C [716° F]

Μέγιστη Θερμοκρασία Πλατφόρμας: 110° C [230° F]

* διαθέσιμο σε μελλοντική αναβάθμιση