About Us & Team

/About Us & Team
About Us & Team2018-07-31T13:53:02+00:00

Λίγα λόγια για εμάς

Η B3D ιδρύθηκε τον Ιούνιο του  2014 και αποτελεί το brand που θα εκπαιδεύσει το καταναλωτικό κοινό με την έννοια του 3D printing και με όλο το φάσμα των δυνατοτήτων και της δυναμικής αυτής της μοναδικής τεχνολογίας. Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι ο ορισμός της καινοτομίας αλλά αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν είναι ότι οι 3D εκτυπώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση με κριτήριο τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και την εξυπηρέτησή μας. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος, να αναδείξουμε τις δυνατότητες του 3D μέσα από την 3D εκτύπωση και τις αναρίθμητες εφαρμογές στις ζωές όλων μας.

Ποιοι είμαστε

Η υπόσχεσή μας είναι ότι θα βάλουμε σε κάθε σπίτι και από έναν 3D printer γιατί σύντομα η παρουσία του θα είναι αναγκαία.
Να εκπαιδεύουμε και να φέρνουμε καθημερινά όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους στον μαγικό κόσμο του 3D printing.
Όταν οι άλλοι ακολουθούν την πεπατημένη εσύ χάραξε τη δική σου πορεία και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν. Η 3D εκτύπωση είναι ο νέος δρόμος στη δημιουργία και την δημιουργικότητα.
Να φτάσει η τεχνολογία του 3D printing να κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη, ξεκούραστη και απολαυστική.

Τι προσφέρουμε

3D design 100%
3D Editing 100%
3D scanning 100%
3D printing (PLA, ABS, Full Color Sandstone, bronzeFill) 100%

Η ομάδα μας

Περικλής Γαλανάκης
Περικλής ΓαλανάκηςCommercial Director
Κυριάκος ΑγιαννίδηςBusiness Development Director
Μιχάλης Παπαδημητράκης3D designer
Αποστόλης ΤσαπραλήςMechanical Engineer - Product Designer

Οι συνεργάτες μας