Καλλιτέχνης δημιουργεί εκπληκτικά σχέδια με το 3D Doodler

/, Χόμπυ & Παιχνίδια/Καλλιτέχνης δημιουργεί εκπληκτικά σχέδια με το 3D Doodler

Καλλιτέχνης δημιουργεί εκπληκτικά σχέδια με το 3D Doodler

turkish-artist-esra-oguz-creating-stunning-3dart-3doodling-techniques-1  Καλλιτέχνης δημιουργεί εκπληκτικά  σχέδια με το 3D Doodler turkish artist esra oguz creating stunning 3dart 3doodling techniques 1Ένας οικονομικός και εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την κατασκευή τρισδιάστατων
αντικειμένων, είναι το στυλό 3D εκτύπωσης ή αλλιώς 3D Doodler. Η λειτουργία του είναι πολύ εύκολη και μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσαν κυρίως αρχάριοι ή παιδιά για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον υπέροχο κόσμο της 3D εκτύπωσης. Μέχρι τώρα όπως προαναφέραμε, διότι ένας Τούρκος καλλιτέχνης εν ονόματι Esra Oguz ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα παρουσιάζοντας τις φανταστικές από κάθε άποψη τρισδιάστατες δημιουργίες του και να μεταμορφώσει το απλό και ερασιτεχνικό μέσο  σε ένα επαγγελματικό και αναβαθμισμένης λεπτομέρειας εργαλείο 3D εκτύπωσης.

turkish-artist-esra-oguz-creating-stunning-3dart-3doodling-techniques-6  Καλλιτέχνης δημιουργεί εκπληκτικά  σχέδια με το 3D Doodler turkish artist esra oguz creating stunning 3dart 3doodling techniques 6O Esra Oguz κατάφερε να κερδίσει το βραβείο σχεδιασμού με 3D Doodler για το 2015. Με καταπληκτικής λεπτομέρειας δημιουργίες όπως ένα μπουκέτο με λουλούδια, κατέπληξε τους κριτές και επάξια κέρδισε το βραβείο. Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το πώς κατάφερε να έχει τόσο σταθερό χέρι ώστε να καταφέρει να σχεδιάσει αντικείμενα με τόσο ομαλή και ομοιόμορφη υφή, εξήγησε ότι απαιτείται μεγάλη υπομονή και σταθερό χέρι. Χρειάζεται καλός έλεγχος των κινήσεων για να γεμίσει ομοιόμορφα η επιφάνεια του αντικειμένου χωρίς να υπάρχουν κενά σημεία και επίσης να μπορέσει να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη στρέβλωση ή κάμψη στο σώμα του αντικειμένου.

3d doodler  Καλλιτέχνης δημιουργεί εκπληκτικά  σχέδια με το 3D Doodler 3d doodler

Το βραβείο το κέρδισε για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του καλαθιού με τα λουλούδια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού κριτή του διαγωνισμού. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ακατόρθωτο να φθάσει κάποιος σε ένα πολύ καλό σημείο ως σχεδιαστής και δημιουργός με το 3D Doodler, αρκεί να μην τα παρατήσει και απογοητευτεί όταν ακόμα θα βρίσκεται στα αρχικά στάδια με τις αποτυχημένες προσπάθειες να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.  Όπως επισημαίνει, εκεί είναι που χρειάζεται υπομονή και επιμονή προκειμένου κάποια στιγμή να έρθει η επιτυχία και γιατί όχι ακόμα και η  καλλιτεχνική αναγνώριση, όπως έγινε και με τη δικιά του περίπτωση.

2018-07-31T13:53:18+00:00Tags: |
Τεχνολόγος - Ερευνητής, Αρθρογράφος