Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού

/, Χόμπυ & Παιχνίδια/Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού

Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού

Η τρισδιάστατη εκτύπωση βρίσκει πλέον εφαρμογή σε πολλούς τομείς, από τη βιομηχανική παραγωγή έως την οικιακή χρήση, με την εκτύπωση αντικειμένων ικανών να κάνουν από λίγο έως πολύ, ευκολότερη την καθημερινότητά μας και την εξυπηρέτηση μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Η δυνατότητα που προσφέρει η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης να δημιουργήσουμε αντικείμενα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές μας  ανάγκες, είναι μια  ιδιαίτερα ξεχωριστή παράμετρος, η οποία μας λύνει τα χέρια και ανοίγει τον δρόμο προς τη δημιουργία καθημερινών, απλών αλλά και πολύ χρήσιμων “εργαλείων”.

 


– Εκτυπώστε τα “εργαλεία” της κουζίνας.
Είναι ο χώρος που αποκαλείται και ως η “καρδιά” του σπιτιού. Μπορείτε να εκτυπώσετε λεμονοστίφτες, θήκες για τα διάφορα σκεύη μαγειρέματος και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει η φαντασία σας, με σκοπό να γίνει το μαγείρεμα και οι δουλειές της κουζίνας ακόμα πιο διασκεδαστικές ασχολίες.juicer  Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού juicer

 

Η 3D εκτύπωση στο μπάνιο. Είναι ο χώρος του σπιτιού που μπορεί να μεταμορφωθεί αισθητικά, κάνοντας απλές παρεμβάσεις με τη βοήθεια ενός 3D εκτυπωτή. Ένα πρωτότυπο και χαρούμενο σχέδιο της βάσης στήριξης του χαρτιού υγείας, ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό κάλυμα της λαβής του “τηλεφώνου” του ντουζ, διάφορα μικρο-παιχνίδια όπως πλαστικά παπάκια, μπορούν να κάνουν την παραμονή σας στον συγκεκριμένο χώρο πολύ πιο ευχάριστη και παιχνιδιάρικη για εσάς και τα παιδιά σας.

scrubberholder  Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού scrubberholder

Διασκεδάστε στον κήπο σας. Εκτυπώστε σπιτάκια για τους φτερωτούς επισκέπτες που θα κάνουν ανά διαστήματα της εμφάνισή τους και κάντε τους να παρατείνουν τη διάρκεια παραμονής τους στον περίγυρο του σπιτιού σας. Εξαρτήματα στήριξης του λάστιχου κήπου, καθώς και διάφορες ευφάνταστες ταμπελίτσες καθοδήγησης προς τους εξωτερικούς χώρους, είναι κάτι όμορφο και συναρπαστικό ταυτόχρονα.

mini-planter-system-3d-printed  Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού mini planter system 3d printed

Δυναμικό δωμάτιο ψυχαγωγίας ή αλλιώς play room. Είναι ένας χώρος τον οποίο όσοι τον διαθέτουν, περνάνε εκεί αρκετές ώρες χαλάρωσης βλέποντας μια ταινία, ακούγοντας μουσική η παίζοντας κάποιο παιχνίδι. Δημιουργήστε με έναν 3D εκτυπωτή βάσεις στήριξης για τηλεκοντρόλ ή για τα χειριστήρια της κονσόλας και γενικά αντικείμενα με θέματα ήρωες και  χαρακτήρες που ξεπηδάνε μέσα από ταινίες η βιντεοπαιχνίδια και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

dsc04198_preview_featured  Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού dsc04198 preview featured

 

Εμπλουτίστε το γραφείο σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας θήκες για τις επαγγελματικές σας κάρτες, για τα στυλό και τα μολύβια σας, χαρτοκόπτες, μέχρι και πλαίσια κορνιζών για τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που θέλετε να σας συντροφεύουν στον χώρο εργασίας σας. Κάντε το γραφείο σας να είναι αντικείμενο καλοπροαίρετης ζήλιας και χώρος άντλησης ιδεών.

c0bc2afdd513dd4c3d83705102d4017a  Η 3D εκτύπωση σε καθημερινές εφαρμογές του σπιτιού c0bc2afdd513dd4c3d83705102d4017a

 

2018-07-31T13:53:19+00:00Tags: |
Τεχνολόγος - Ερευνητής, Αρθρογράφος