Μια νέα, μεγάλη συνεργασία, λαμβάνει χώρα στον κόσμο της 3D εκτύπωσης

//Μια νέα, μεγάλη συνεργασία, λαμβάνει χώρα στον κόσμο της 3D εκτύπωσης

Μια νέα, μεγάλη συνεργασία, λαμβάνει χώρα στον κόσμο της 3D εκτύπωσης

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της τρισδιάστατης ψηφιοποίησης (3D σάρωσης) και των τεχνολογιών 3D εκτύπωσης, η Shining 3D, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με την Art Systems, έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς προστιθέμενης αξίας και πάροχο υπηρεσιών για μεταπωλητές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει την ανάγκη για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες 3D σάρωσης και την άμεση εξέλιξη των υπηρεσιών που πλαισιώνουν την τεχνολογία της 3D εκτύπωσης, στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της προσθετικής κατασκευής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Shining 3D ιδρύθηκε το 2004 και εισήλθε πρώτη στο χρηματιστήριο της Κίνας στην κατηγορία της 3D σάρωσης και εκτύπωσης αντίστοιχα. Αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών και υπηρεσιών.

Μια νέα, μεγάλη συνεργασία, λαμβάνει χώρα στον κόσμο της 3D εκτύπωσης shining 3d announces strategic partnership with artsystems 1

Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το εμπόριο τρισδιάστατων σαρωτών, 3D εκτυπωτών και αναλώσιμων προς τις καταναλωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο, αλλά και η παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού, κατασκευής 3D εκτυπωμένων αντικειμένων, καθώς και μια διαδικτυακή πλατφόρμα cloud 3D. «Καθώς αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση για υπηρεσίες 3D σάρωσης και τεχνολογίας 3D εκτύπωσης, είμαστε ενθουσιασμένοι με τη σύναψη συνεργασίας με την Art Systems. Από κοινού θα μπορέσουμε να προσφέρουμε πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικότερες λύσεις στους πελάτες μας», δήλωσε ο Oscar Meza, αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων της Shining 3D. Η τελευταία ασκεί σήμερα μια αξιοσημείωτη διεθνή επιρροή, με ένα διευρυμένο πελατολόγιο σε περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες της Ασίας, των Η.Π.Α., της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Μια νέα, μεγάλη συνεργασία, λαμβάνει χώρα στον κόσμο της 3D εκτύπωσης shining 3d announces strategic partnership with artsystems 2

Από την άλλη μεριά, η Art Systems ιδρύθηκε το 1986 και πλέον αποτελεί μέρος του ομίλου Westcoast Holdings. Εδρεύει στο Nottingham και έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία έξι χρόνια. Σήμερα, έχει καταφέρει να αναπτύξει έναν κύκλο υπηρεσιών και εργασιών που η συνολική αξία τους κοστολογείται στις 30 εκατομμύρια λίρες και απασχολεί πάνω από 60 άτομα. Η εταιρεία εξυπηρετεί την αγορά με υπηρεσίες σχεδιασμού, γραφικών, σήμανσης, παροχής εξοπλισμού απεικόνισης και εκτύπωσης, καθώς και την τροφοδοσία αναλώσιμων σε κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς όπως είναι η Canon, η Colortrac, η HP, η MakerBot, η Onyx, η Stratasys, η Summa και η Neschen. Αξιοποιώντας την υψηλού επιπέδου εξειδίκευσή της στο μάρκετινγκ, η Art Systems μέσα από τη συνεργασία αυτή είναι ικανή να προσφέρει ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες, ενισχύοντας έτσι τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των δύο εταίρων.

Τεχνολόγος - Ερευνητής, Αρθρογράφος