Η εταιρία “Kitronik” προσφέρει σε ομάδες σπουδαστών το σχέδιο CAD ενός 3D εκτυπωμένου επιτραπέζιου φωτιστικού

/, Έρευνα & Ανάπτυξη/Η εταιρία “Kitronik” προσφέρει σε ομάδες σπουδαστών το σχέδιο CAD ενός 3D εκτυπωμένου επιτραπέζιου φωτιστικού

Η εταιρία “Kitronik” προσφέρει σε ομάδες σπουδαστών το σχέδιο CAD ενός 3D εκτυπωμένου επιτραπέζιου φωτιστικού

Η Kitronik είναι μια εταιρία με πολύχρονη και αξιοσημείωτη παρουσία στον χώρο της τεχνολογίας, δίνοντας μεγάλη βάση στον εκπαιδευτικό τομέα. Έχει συνεργαστεί με πάνω από 3000 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας πρωταρχικό σκοπό την είσοδο και την εξέλιξη του ενδιαφέροντος μαθητών και φοιτητών μέσα στον κόσμο του σχεδιασμού και της υλοποίησης τεχνολογικών “φτιάχτο μόνος σου” πακέτων. Μέσα σε όλο αυτό περιλαμβάνεται και η εμβάθυνση της γνώσης σε δύο πολύ ενδιαφέροντες τομείς όπως είναι τα σχέδια σε μορφή “CAD”, καθώς και η εφαρμοσμένη τεχνολογία της 3D εκτύπωσης.

desk-lamp-cad-file  Η εταιρία “Kitronik” προσφέρει σε ομάδες σπουδαστών το σχέδιο CAD ενός 3D εκτυπωμένου επιτραπέζιου φωτιστικού desk lamp cad file

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τελευταία, αξιέπαινα στελέχη της εταιρίας σκέφτηκαν να κεντρίσουν με έναν έξυπνο τρόπο το ενδιαφέρον μιας ευρύτερης κλίμακας σπουδαστών προσφέροντάς τους τα αρχικά CAD σχέδια ενός απλού αλλά απόλυτα λειτουργικού επιτραπέζιου φωτιστικού, κατάλληλου τόσο για γενική όσο και για πιο ειδικευμένη χρήση γραφείου. Μέσα από την όλη διαδικασία του παρόντος εγχειρήματος, κύριο μέλημα είναι να μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά και να κατανοήσουν όσο γίνεται καλύτερα τη φύση και τη δημιουργική ελευθερία που προσφέρει απλόχερα η 3D εκτύπωση.

 

kitronik-releases-free-3d-printable-desk-lamp-resources-for-students-6  Η εταιρία “Kitronik” προσφέρει σε ομάδες σπουδαστών το σχέδιο CAD ενός 3D εκτυπωμένου επιτραπέζιου φωτιστικού kitronik releases free 3d printable desk lamp resources for students 6Ξεκινώντας από ένα απλό σχέδιο και στη συνέχεια την τελειοποίησή του, προσθέτοντας εξατομικευμένες σχεδιαστικές πινελιές, στόχος είναι να δοθεί το έναυσμα σε όσους εκδηλώσουν μια αυξημένη δημιουργική δραστηριότητα, να μπορέσουν μέσα από την τρισδιάστατη εκτύπωση να διευρύνουν την τεχνολογικά υλοποιήσιμη φαντασία τους. Χωρίς το χρηματικό κόστος να στέκεται εμπόδιο στο έργο τους,  οποιαδήποτε αναθεώρηση ή ακόμα και αποτυχία μετά το πέρας της εκάστοτε 3D εκτυπωμένης δημιουργίας, θα μπορεί κάλλιστα να αρχίσει ξανά από μηδενική βάση προσδοκώντας για ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό αποτέλεσμα.

kitronik-releases-free-3d-printable-desk-lamp-resources-for-students-9  Η εταιρία “Kitronik” προσφέρει σε ομάδες σπουδαστών το σχέδιο CAD ενός 3D εκτυπωμένου επιτραπέζιου φωτιστικού kitronik releases free 3d printable desk lamp resources for students 9Πτυχές που μόνο η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να υλοποιήσει, καθώς μια ενδεχόμενη αποτυχημένη απόπειρα μπορεί κάλλιστα να  πάρει απευθείας τη μορφή της εκμάθησης, ώστε βήμα βήμα και με τις κατάλληλες διορθώσεις να αγγίξει την επιθυμητή τελειότητα. Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πλήθος δημιουργικών προκλήσεων, εκκολαπτόμενων μέσα από τη δική τους καθημερινότητα και τις δικές τους ανάγκες. Σε όλα αυτά, η 3D εκτύπωση είναι το μέσο και ίσως ο καλύτερος  τρόπος να προσπαθήσουν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, κάνοντας τη ζωή τους σε αρκετά σημεία ευκολότερη.

Τεχνολόγος - Ερευνητής, Αρθρογράφος