Νέα συνεργασία, με σκοπό την επέκταση της κεραμικής 3D εκτύπωσης

/, Creative/Νέα συνεργασία, με σκοπό την επέκταση της κεραμικής 3D εκτύπωσης

Νέα συνεργασία, με σκοπό την επέκταση της κεραμικής 3D εκτύπωσης

Δύο μεγάλες εταιρίες, η Γαλλική 3DCeram και η Sinto από τη μακρινή Ιαπωνία, ετοιμάζονται να ενώσουν έμπρακτα τις δυνάμεις τους και να ωθήσουν ακόμα περισσότερο την τεχνολογία της 3D εκτύπωσης στον τομέα της κεραμικής κατασκευής. Αναμένεται να αποδειχθεί μια πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς η πρώτη εταιρία ειδικεύεται στην 3D εκτύπωση με κεραμικές πρώτες ύλες και η δεύτερη στις εξειδικευμένες βιομηχανικές κατασκευές. Υψηλόβαθμα στελέχη της 3DCeram δηλώνουν πως είναι πεπεισμένοι ότι μέσα από την παρούσα συνεργασία θα επιτραπεί στην εταιρία όχι μόνο να βελτιώσει τις τεχνολογίες στο βιομηχανικό επίπεδο, αλλά και να επεκταθεί, εδραιώνοντας την παρουσία της στις αγορές της Ασίας και της Αμερικής, όπου η Sinto είναι ήδη διαδεδομένη.

Νέα συνεργασία, με σκοπό την επέκταση της κεραμικής 3D εκτύπωσης CpRkbm2XYAAlCjr

Με την έδρα της στη Λιμόζ της Γαλλίας, η 3DCeram είναι καταξιωμένη στον τομέα της κεραμικής 3D εκτύπωσης, επενδύοντας σημαντικά χρηματικά κεφάλαια στην έρευνα προκειμένου να αναπτύξει καινούργια υλικά και να ακολουθεί συνεχώς τους νέους δρόμους που χαράζει η εξέλιξη της τεχνολογίας. Ειδικότερα, η εταιρεία έχει ήδη προωθήσει την άκρως επαναστατική ιδέα ότι τα 3D εκτυπωμένα κεραμικά μπορούν να βρουν εφαρμογή πέρα ​​από την κοινή και καθιερωμένη αγγειοπλαστική, σε πιο σύνθετες τεχνικά περιπτώσεις, όπως είναι για παράδειγμα στη βιομηχανία της αεροδιαστημικής, στην άμυνα, στη βιοϊατρική, στον κατασκευαστικό κλάδο των αυτοκινήτων, καθώς και στον χώρο των κοσμημάτων και της πολυτελείας.

Νέα συνεργασία, με σκοπό την επέκταση της κεραμικής 3D εκτύπωσης 56ea8643239df

Η εταιρία 3DCeram απασχολεί σήμερα 20 άτομα στην έδρα της στη Γαλλία και έχει σημειώσει μια ιδιαίτερα σημαντική ανάπτυξη από την ημέρα της ίδρυσής της. Το 2016 για παράδειγμα, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της άγγιξε τη χρηματική αξία των δύο εκατομμυρίων ευρώ και μια γενικότερη συνολική εμπορική αύξηση της τάξεως του 70% σε σύγκριση με τα αντίστοιχα δεδομένα της προηγούμενης χρονιάς. Δραστηριοποιείται σε διάφορες χώρες, όπως η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ουκρανία, η Ρωσία, η Κίνα, η Νότιος Κορέα και η Ιαπωνία. Βασιζόμενη στην τωρινή συνεργασία με τη Sinto, ευελπιστεί πως θα συνεχίσει να αυξάνει την παρουσία της και το αντίστοιχο μερίδιό της στην Ασιατική αγορά και αν όλα πάνε καλά, θα εκπληρώσει και τον μεγάλο της στόχο, την είσοδό της στην αγορά των ΗΠΑ.

Τεχνολόγος - Ερευνητής, Αρθρογράφος